Digicafé in Waalwijk

15 februari 2020, van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wilt u weten hoe u uw DigiD aanvraagt? En hoe u het gebruikt? Kom dan zaterdag 15 februari naar het Digicafé in de Bibliotheek Waalwijk van 14.00 tot 15.30 uur. Daar krijgt u gratis hulp bij al uw vragen over dingen op internet.

Thema: De DigiD

Het Digicafé in de Bibliotheek gaat iedere keer over een ander onderwerp. Zaterdag 15 februari gaat het over de DigiD. Dat is uw Digitale Identiteit, een soort online paspoort. U hebt uw DigiD bijvoorbeeld nodig als u aangifte doet bij de belasting. U hebt het ook nodig bij het regelen van uw zorgverzekering of uw pensioenfonds.

In het Digicafé staan deskundigen voor u klaar om u op weg te helpen. U kunt bijvoorbeeld samen met zo’n deskundige uw DigiD aanvragen. U mag ook komen oefenen met het werken met uw DigiD. In het café ontmoet u ook anderen met dezelfde vragen. En misschien helpen jullie elkaar dan ook weer verder op weg. Als u wilt kunt u ook altijd uw eigen laptop, tablet of smartphone meenemen.

Deelnemen aan het Digicafé is gratis. Van tevoren aanmelden is niet nodig: je kunt zo binnenlopen met je vragen. Neem dan je eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het Digicafé.

Heb je nog vragen?
Het telefoonnummer van de Bibliotheek Waalwijk is: 0416-333 787. Het mailadres is: Waalwijk@bibliotheekmb.nl

Praktische informatie

Datum: zaterdag 15 februari
Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
Locatie: de Bibliotheek Waalwijk, Wilhelminastraat 4a
Toegang: gratis

Het Digicafé in de Bibliotheek is ook open op 18 april, 20 juni, 19 september en 14 november. Deze data kun je alvast in je agenda schrijven.