Werkplaats Heyhoef: Gamelevels maken met Mega Maker

15 februari 2020, van 12:30 tot 14:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Kosten: € 2,00 euro

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In de bibliotheek worden elke maand digitale workshops georganiseerd, waarbij kinderen hun digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Meedoen aan de workshops kan in verschillende vestigingen van De Bibliotheek Midden-Brabant. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt. Wat ga jij maken in de Werkplaats?

Thema: Gamelevels maken met Mega Maker

Met Mega Maker kun je je eigen game levels maken met platformen, robots, diepe afgronden en zelfs eindbazen. Als je wel eens Mario Maker hebt gespeeld weet je precies hoe dit werkt. Nadat je level af is moet je hem natuurlijk ook goed uittesten!

Toegang: €2,00 euro per workshop of word VIP member voor €8,00 euro!

Een verschil met het afgelopen jaar is dat er dit keer betaald moet worden per workshop. Je kunt per keer betalen, maar dan kun je niet deelnemen aan de vijfde sessie op 16 mei. Als je voor alle 4 de workshops tegelijk inschrijft en betaalt word je VIP member en dan doe je op 16 mei gratis mee.

Let op! De reservering is pas van kracht als er betaald is. Betalen kan tijdens de service-uren bij de infobalie van de Bibliotheek Heyhoef.