KennisKans: Schrijfcollege door Aafke Romeijn [VOL]

17 februari 2020, van 14:00 tot 15:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis (wel aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kenniskans: Schrijfcolleges door bekende auteurs. In samenwerking met Fontys Hogeschool voor de Journalistiek. Geïnteresseerd in schrijven? En wil je daar meer over horen van vakmensen? Kom dan naar het schrijfcollege door Aafke Romeijn.

Aafke Romeijn

Aafke Romeijn (1986) is muzikant, schrijver en journalist. Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium (Den Haag) en Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht. In 2012 maakte ze haar debuut als popmuzikant. Ze heeft opiniestukken geschreven voor o.m. de Volkskrant, Trouw, LINDA., Vrij Nederland, VPRO's 3voor12, de Stellingdames, Elle, Hard//Hoofd, One World, Viva en Joop.nl. In april 2018 verscheen haar debuutroman Concept M. Romeijn bracht in 2019 haar vierde studioalbum M uit. Dit album speelt zich af in hetzelfde universum als haar boek Concept M.

Aafke is dit jaar de writer in Residence in Tilburg voor Tilt.

KennisKans

Dit college maakt onderdeel uit van KennisKans. Bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties worden uitgedaagd om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg en omgeving. Door middel van KennisKans kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan bestaande, interne kennistrajecten die worden opengesteld aan een algemeen publiek. Vanuit de gedachte van een leven lang leren en van een hedendaagse economie waarin kennisdelen steeds belangrijker wordt. Op www.bibliotheekmb.nl/kenniskans vindt je meer info over de opzet van KennisKans. En je ziet welke andere KennisKansen er momenteel zijn om gratis aan deel te nemen.

Praktische informatie

Tijdens het schrijfcollege vertelt Aafke Romeijn over hoe haar ideeën ontstaan, over het schrijfproces en zij geeft schrijftips.

Datum: maandag 17 februari
Locatie: De Stemmingmakerij, de Bibliotheek LocHal
Tijd: 14.00 uur – 15.30 uur 
Entree: gratis, aanmelden verplicht
Aanmelden: College zit vol