Online Spoorlezen

3 juni 2020, van 14:30 tot 15:00 | Elke week | Online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Online Spoorlezen (3 tot 6 jaar) – Iedere woensdag van 14.30 tot 14.45 op alle Facebookpagina’s, Instagram en Youtube-pagina van de Bibliotheek Midden-Brabant (tot 1 juni)

Samen op avontuur

Is jouw kind ook zo dol op spannende verhalen? Dan hebben wij goed nieuws! Onze eigen Spoorleesconducteur Marja post iedere woensdag om half drie een nieuw verhaal op de Facebook-pagina van jouw favoriete Bibliotheek. Zo kunnen jullie vanuit je eigen woonkamer genieten van een mooi Spoorleesverhaal.

Marja doet dat niet alleen! Iedere week ontvangt ze een leuke gast zoals kinderboekschrijver Erik van Os of verhalenvertelster Len Copal. Zij delen dan met de kinderen een mooi verhaal. Maar het kan ook een liedje, een gedichtje of een grappige mop zijn. Kortom: het gaat een gezellige boel worden.

Praktische informatie

Ga dus iedere woensdag om half drie samen klaar zitten om samen te luisteren, zingen en lachen tijdens een nieuw Spoorleesavontuur! En als je niet op tijd bent kunt je het gewoon via Facebook, Instagram of Youtube heel vaak terugkijken.

Bekijk hier de eerdere video’s van Spoorlezen: Spoorlezen #1