Walk&Talk Waalwijk: Zinvol en gezond werken

5 maart 2020, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over zinvol en gezond werken. Gastspreker van vandaag is Inge Asmus.

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Gastspreker

Onze gastspreekster Inge Asmus is eigenaar van ADrem en inspirator achter het Krachtcafé. Zij ondersteunt werkzoekenden en werkenden bij het vinden van zinvol en gezond werk. Dit doet zij aan de hand van de methode Big Five For Life.

Big Five for Live

Big Five for Life is een methode om te ontdekken wat je echt wilt in je leven en werk. De term ‘Big Five’ heeft in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niets te maken met de grootte van de dieren. Van oorsprong is de ‘Big Five’ een jagersterm. Het zijn namelijk de vijf gevaarlijkste dieren om te bejagen op het Afrikaanse continent. Waar andere dieren proberen te vluchten als ze zijn aangeschoten, kiest de Big Five voor de aanval. Vandaar dat jagers in Afrika al heel lang geleden deze dieren tot de ‘Big Five’ hebben bekroond.

In het verlengde hiervan ontwikkelde John Strelecky de coachmethode ‘Big Five for Life’, er van uitgaande dat je zelf een goed plan moet hebben in het leven, omdat je anders onderdeel wordt van iemand anders plan.

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op donderdag 5 maart van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Waalwijk. Wil je deelnemen, meld je dan van tevoren aan via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl of telefoon (0416-333787).