Rouwcafé Online

6 april 2020, van 19:30 tot 21:30 | Online

Kosten: gratis (vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In deze tijd van verandering komen we allemaal rouw tegen, op allerlei manieren. Rouw kennen we met name wanneer een dierbare is overleden en veel mensen voelen deze vorm van rouw. Maar we rouwen in deze tijd ook allemaal om het vertrouwde leven dat we collectief achter ons hebben moeten laten. De corona-crisis heeft op al onze levens een verschillende impact.

Het Rouwcafé

Tijdens het Rouwcafé is er ruimte voor jou met alles wat je tegenkomt bij jouw rouw. Er is geen vast programma, maar rouwcoach Minjon van Zoest zal structuur tijdens de avond aanbrengen. De avond is open voor het stellen van vragen en om met elkaar te delen. Het is een ideale avond om de tijd te nemen voor jouw verlies en je opnieuw te verbinden met wat belangrijk is voor jou. Je sluit af met meer rust en vertrouwen in jouw eigen manier van rouwen zodat je weer de regie over je leven hebt.

Uiteindelijk zit het antwoord altijd in jou. Jij bent degene die iets kan veranderen. Niet aan wat je is overkomen, maar wel hoe je ermee omgaat

Voor meer informatie kijk op onze Facebook evenement.

Voor wie is het rouwcafé bedoeld?

Het Rouwcafé is geschikt voor iedere volwassene die een (groot) verlies heeft meegemaakt en wil leren léven met rouw. Mensen die met hun rouw aan de slag willen, willen leren over wat je zelf kunt doen en hierover willen delen met anderen.

Praktische informatie

Datum: maandag 6 april en maandag 11 mei 2020
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Deelname aan het Rouwcafé is gratis, aanmelden is nodig om de link naar de meetingroom te ontvangen: www.overrouw.nl/rouwcafe-lochal.

Het Rouwcafé wordt georganiseerd door OverRouw en De Bibliotheek Midden Brabant.