[geannuleerd] Workshop: Maak je eigen game!

1 april 2020, van 14:30 tot 17:00 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: € 110,00 euro

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hou je van gamen? Ben je creatief en nieuwsgierig naar wat er allemaal komt kijken bij het maken van een game? Misschien geïnteresseerd in een vervolgopleiding rondom games? Doe dan mee aan de workshop ‘Maak je eigen game’!

Let op: Vanwege de corona-maatregelen gaat deze activiteit helaas niet door (lees meer).

In 6 weken tijd ga je samen met andere game enthousiastelingen aan de slag om je eigen (2D) game te maken! Je krijgt training en begeleiding van professioneel game designer Maarten van Broekhoven van Studio Rightside.

Workshop

Het maakt niet uit waar jouw talent ligt of hoe ervaren je bent, als je maar zin hebt om een game te maken. Of je nu creatief, technisch of bijvoorbeeld muzikaal bent, je kunt je talent zeker kwijt in jouw eigen game! Na de workshops in het GameLab kan je natuurlijk altijd (thuis) verder werken aan je game, je ontvangt namelijk een Construct 3 software licentie voor een heel jaar.

Na afronding van de workshops heb jij zelf een werkende game gemaakt waar je trots op kunt zijn. En die je vrienden graag willen spelen natuurlijk! Wil jij dat ook? Meld je aan!

Aanmelden en meer informatie

De workshopreeks ‘Maak je eigen game’ start op woendag 1 april en eindigt op woensdag 6 mei. Workshops vinden plaats op woensdagmiddagen van 14.30 – 17.00 uur in het GameLabvan de Bibliotheek LocHal. Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar gamelab@bibliotheekmb.nl.

Deelname is € 110,- euro, hiervoor krijg je training van een professional, een Construct 3 software licentie (game engine) die je een jaar lang kan gebruiken en drankjes tijdens de workshops. Deze workshop is geschikt voor creatievelingen vanaf 10 jaar, een bibliotheekabonnement is niet nodig.

Ben je jonger, maar heb je toch interesse? Stuur dan toch even een mailtje. Wie weet kunnen we het aanbod nog aanpassen of een uitzondering maken.