[geannuleerd] KennisKans: Schrijfcollege door Martijn Neggers

7 mei 2020, van 14:00 tot 15:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis (wel aanmelden)

Kenniskans: Schrijfcolleges door bekende auteurs. In samenwerking met Fontys Hogeschool voor de Journalistiek. Geïnteresseerd in schrijven? En wil je daar meer over horen van vakmensen? Kom dan naar het schrijfcollege door Martijn Neggers.

Let op: Vanwege de corona-maatregelen gaat deze activiteit helaas niet door (lees meer).

Martijn Neggers

Martijn Neggers (1987) studeerde af als tweedegraads docent Nederlands. Hij debuteerde in 2010 met de dichtbundel Tegen de draad. In 2012 verscheen de verhalenbundel Hoop in blije dagen en in 2015 zijn eerste roman De mensen die achterbleven, gevolgd door Spoetnik (2018), beide verschenen bij Nijgh & Van Ditmar. Momenteel werkt hij aan roman nummer drie: Modder en bloed. Daarnaast was Martijn Neggers hoofdredacteur van literair tijdschrift De Titaan en columnist voor het Brabants Dagblad. Hij schrijft verder voor de Nieuwe Revu.

KennisKans

Dit college maakt onderdeel uit van KennisKans. Bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties worden uitgedaagd om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg en omgeving. Door middel van KennisKans kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan bestaande, interne kennistrajecten die worden opengesteld aan een algemeen publiek. Vanuit de gedachte van een leven lang leren en van een hedendaagse economie waarin kennisdelen steeds belangrijker wordt. Op www.bibliotheekmb.nl/kenniskans vindt je meer info over de opzet van KennisKans. En je ziet welke andere KennisKansen er momenteel zijn om gratis aan deel te nemen.

Praktische informatie

Tijdens het schrijfcollege vertelt Martijn Neggers over hoe zijn ideeën ontstaan, over het schrijfproces en hij geeft schrijftips.

Datum: donderdag 7 mei
Locatie: De Stemmingmakerij, de Bibliotheek LocHal
Tijd: 14.00 uur – 15.30 uur 
Entree: gratis, aanmelden verplicht
Aanmelden: via eventbrite vóór 5 mei