Inloopspreekuur e-books Kaatsheuvel

9 juni 2020, van 12:00 tot 13:00 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

Leen e-books van de Bibliotheek!

Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie... bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader. Maak een webaccount aan en begin met lezen!

Op www.onlinebibliotheek.nl/ebooks lees je er meer over en kun je zoeken en bladeren door de collectie. Tijdens het inloopspreekuur kun je terecht met vragen over het downloaden en lezen van e-books.

Aanmelden

Aanmelden hoeft niet, maar om zeker te zijn van hulp op 9 juni is er de mogelijkheid om vooraf aan te melden bij de Bibliotheek Kaatsheuvel. Dit kan in de Bibliotheek zelf of telefonisch via 0416-274 379 tijdens openingsuren. Ook kun je een mail sturen naar kaatsheuvel@bibliotheekmb.nl.
Veiligheid voorop: de Bibliotheek voldoet aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM. Alles, dus ook het spreekuur is zo ingericht dat 1,5 meter afstand mogelijk is.

Mensen zijn die niet naar het spreekuur kunnen of willen komen, maar wel wat hulp kunnen gebruiken bij het downloaden en lezen van e-books kunnen dit aangeven bij de aanmelding. Zij worden dan op afstand per mail of telefonisch geholpen.

Telefonisch spreekuur voor digitale vragen

Een vraag over de computer, internet of websites van de overheid? Of op zoek naar hulp voor iemand die appen, mailen en beeldbellen lastig vindt? Bel dan op maandag of woensdag tussen 9.00 en 11.00 uur naar het telefonisch spreekuur via 013-464 8577.