KennisMakerijRevue Online: De seizoensafsluiter

30 juni 2020, van 20:30 tot 21:00 | Online op bibliotheekmb.nl/kennismakerijrevue

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De laatste aflevering van het 1e seizoen van de KennisMakerijRevue is ingericht als de feestelijke seizoensafsluiter. Niet met één of twee sprekers, maar een overall uitzending over de achtergrond van de Revue en waarom dit past bij de transitie van de Bibliotheek van nu, van wat we voorheen aanduidde met Bibliotheek Nieuwe Stijl. Ook blikken we terug op een aantal momenten, kijken we vooruit naar thema's voor het 2e seizoen in het najaar 2020 én komen speciale gasten langs, zoals schrijver en columnist Frank van Pamelen en Tilburgs grootste fietsheld Hera van Willick.

Huiskamer

Sinds de opening is de Bibliotheek LocHal voor vele Tilburgers een plek geworden die deel uitmaakt van het dagelijkse leven. Er wordt wel eens gezegd: “de LocHal is de huiskamer van de stad”. Om in deze tijden de LocHal eens in jouw huiskamer te laten komen, is er een wekelijks programma dat live wordt uitgezonden vanuit een lege LocHal: de KennisMakerijRevue. Met uiteenlopende en relevante onderwerpen en gasten op deze laatste dinsdag 29 juni als afsluiter van het eerste seizoen de KennisMakerijRevue.

KennisMakerijRevue

De 1e verdieping in de LocHal tussen het TijdLab en de StemmingMakerij in vormt de KennisMakerij. Vooruitlopend op de Bibliotheek LocHal was de KennisMakerij van 2014-2018 een aparte Bibliotheekvestiging in de Spoorzone waar in een proeftuin geëxperimenteerd werd met het delen van kennis en verhalen op andere manieren dan het boek. Van deze locatie werd afscheid genomen met de KennisMakerijRevue: een avond vol bijzondere en uiteenlopende onderwerpen. Met de online variant van deze revue worden thema’s niet gebundeld op één avond, maar in een reeks van wekelijkse programma’s.

Livestream

De livestream van de KennisMakerijRevue is elke dinsdag om 20.30 uur gratis te volgen via bibliotheekmb.nl/kennismakerijrevue. Je kunt daar vanaf een dag later de uitzending terugkijken en informatie over alle afleveringen van het seizoen zien. Dus wees welkom in een virtuele de Bibliotheek LocHal, pak thuis een drankje zoals je dat zou doen in het Stadscafé en plof neer op de tribune van jouw eigen huiskamer.