Webinar voor ondernemers: vergroot je zichtbaarheid met social media

9 juni 2020, van 19:30 tot 21:00 | Online

Kosten: €12,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Natuurlijk ben je als ondernemer of freelancer actief op social media. Je ziet het als een kans om het verhaal te vertellen over jouw product of dienst en in contact te staan met je klanten. Maar in de waan van jouw drukke dagen is het best een uitdaging om regelmatig iets te posten. Ook vraag je je wel eens af of je wel op het juiste kanaal zit (moet ik niet ook iets met Instagram?), op het juiste moment post (bereik je ’s avond meer mensen?) en of het zin heeft om ook op social media te adverteren.

Om je verder te helpen met die vragen, heeft KennisPlaats Vesper twee professionals van online marketing bureau Achievr. uitgenodigd. Op dinsdagavond 9 juni delen zij via een online webinar hun expertise en geven tips die je helpen je online zichtbaarheid te vergroten.

Online de juiste doelgroep bereiken

Het webinar wordt gegeven door experts Antony van Riel en Dirk van de Wiel, oprichters van online marketing bureau Achievr. uit Tilburg. Zij gaan het hebben over welke sociale media kanalen er zijn en gaan specifiek in op de meest gebruikte kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram. Daarnaast gaan ze in op de beste manieren van adverteren en je doelgroep bereiken. En uiteraard zullen ze zoveel mogelijk vragen uit het online publiek beantwoorden.

Praktijkvoorbeeld: ondernemer aan het woord

Ondernemer Nihal Vogels zal vanuit haar ervaringen vertellen wat social media voor je kunnen doen. Nihal heeft namelijk een niet zo sexy beroep, financieel planner, heel laagdrempelig weten te maken. Tijdens KennisPlaats Vesper vertelt ze hoe de beeldspraak ‘TAART by Nihal’ haar helpt in haar personal branding, en hoe jezelf presenteren op social media daarmee ‘a piece of cake’ is geworden.

Praktische info

Datum: 9 juni
Tijd: 19.30 - 21.00 uur 
Locatie: online
Prijs: €12,50, voor degene die zich aanmelden wordt het boek Personal branding voor ZZP’ers van Tom Scholte voor de helft van het geld aangeboden (€10,00)
Aanmelden: via Eventbrite

Kennisplaats Vesper: voor ondernemers en ondernemende mensen

KennisPlaats Vesper is een ontmoetingsplek voor ondernemers in de Bibliotheek Berkel-Enschot. Drie keer per jaar komen ambitieuze professionals hier bij elkaar om kennis, successen en struggles te delen. Nu vanwege de coronamaatregelen een fysieke bijeenkomst niet mogelijk is, biedt KennisPlaats Vesper nu online webinars voor ondernemers.

Lees meer over KennisPlaats Vesper.