Online Walk&Talk: ‘solliciteren in coronatijd’

4 juni 2020, van 10:00 tot 11:30 | Online

Kosten: gratis (vooraf aanmelden)

Ben jij op zoek naar (ander) werk? Solliciteren in tijden van corona loopt net iets anders dan je wellicht voorheen gewend bent. Hoe verandert corona je zoektocht naar werk? Wat moet je anders doen? Welke kansen kun je ontdekken en hoe doe je dat dan? Een deskundige van De Levende Sollicitatiegids gaat samen met jou aan de slag, met deze én andere vragen tijdens de gratis Online Walk&Talk.

Aan de slag met een deskundige

Op donderdag 4 juni organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant een online Walk&Talk. Tijdens deze online bijeenkomst krijg je allerlei tips van Debbie Heijne - deskundige van De Levende Sollicitatiegids - om ook in coronatijden succesvol (virtueel) te solliciteren. Het thema is dan ook: ‘solliciteren in coronatijd’. Ook ontmoet je andere werkzoekenden en kun je online ervaringen delen.

Online ontmoeten en ervaringen delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze netwerkbijeenkomsten biedt de Bibliotheek Midden-Brabant werkzoekenden de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen op te doen én te delen. Nu elkaar in groepsverband ontmoeten niet mogelijk is biedt de Bibliotheek Midden-Brabant deze bijeenkomst online aan.

Aanmelden

Je bent van harte welkom tijdens de online Walk&Talk op donderdag 4 juni van 10.00 tot 11.30 uur. Om deel te nemen aan de online bijeenkomst kun je je van te voren aanmelden via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en verdere uitleg. Deelname is gratis.

Meer informatie over Walk&Talk staat op www.bibliotheekmb.nl/walk-talk.