Digi-spreekuur in Goirle

3 augustus 2020, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Goirle

Kosten: Gratis (wel aanmelden)

We leven in een snelle wereld waar, mede door technologische ontwikkelingen, het gebruik van media een steeds grotere rol speelt. We skypen, whatsappen, hebben een profiel op sociale media als Facebook. We regelen zelfs onze boodschappen en overheidstaken online. Kennis over hoe we met deze media om moeten gaan, is dan ook een voorwaarde geworden voor deelname aan de samenleving. Heb je hier vragen over kom dan naar onze Digi-spreekuur.

Kom langs en laat je verder helpen!

KBO-Goirle en de Bibliotheek Goirle willen je digitaal verder helpen door het organiseren van een (gratis) inloopspreekuur. Na een aantal maanden stilte wegens de corona-crisis zijn we blij dat we dit spreekuur nu weer voor de tweede keer aan kunnen bieden. Als vanouds vindt het plaats op de 1e maandagmiddag van de maand. Een deskundige vrijwilliger helpt je graag verder bij al jouw digitale vragen.

Aanmelden

Je mag die middag gewoon binnenlopen, maar om zeker te zijn van hulp (en lang wachten te voorkomen) is het handiger om je aan te melden. Doe dit via 013-5342068, goirle@bibliotheekmb.nl of via een medewerker in de Bibliotheek.

We vragen je om die middag alleen te komen en je eigen apparaat mee te nemen. En om de gezondheidsrichtlijnen van het RIVM te volgen. Dat betekent dat je thuis moet blijven als je in de 24 uur voorafgaand aan het spreekuur last hebt van hoesten, neusverkoudheid, koorts/verhoging en benauwdheidsklachten.
De bibliotheek zorgt er uiteraard voor dat zowel de bezoeker als de medewerker(s) 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden tijdens het spreekuur.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking. En hopelijk zien we je (terug) bij ons KBO – Digispreekuur. Want we helpen je graag verder in de digitale wereld!