Walk&Talk Waalwijk: Teken je toekomst

2 juli 2020, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben jij op zoek naar (ander) werk? Soms hebben we niet altijd een helder beeld van ons zelf en van onze doelen. Wat voor baan zoek je en hoe kom je daar? Onze gastspreker, Chantal Vermeer, heeft een methode ontwikkeld om jouw doelen te kunnen visualiseren en gaat samen met jou aan de slag, met deze én andere vragen tijdens de gratis Walk&Talk.

Aan de slag met een deskundige

Op donderdag 2 juli van 10.00 tot 12.00 uur organiseert de Bibliotheek Waalwijk een Walk&Talk. Tijdens deze bijeenkomst krijg je een mini-workshop van Chantal Vermeer met haar Teken je toekomst-methode. Je leert jezelf en jouw doelen te kunnen visualiseren. Zo schets je een duidelijk beeld van waar jouw zoektocht naar werk naar toe gaat en hoe je er kunt komen. Ook ontmoet je andere werkzoekenden en kun je online ervaringen delen.

Teken je toekomst

Weet jij eigenlijk niet zo goed waar je op moet solliciteren? Of wat jouw kwaliteiten zijn? Wat jij nu werkelijk verwacht van een baan? Of die ene baan die gisteren voorbij kwam, wel echt bij jou past?

Chantal Vermeer geeft jou een spoedcursusje sneltekenen en beantwoord met jou de vragen:

  • Waar sta je nu?
  • Waar wil je heen?
  • Hoe breng ik dit in kaart?

Zo. Om even jouw pijlen weer in de juiste richting te zetten.

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze netwerkbijeenkomsten biedt de Bibliotheek Midden-Brabant werkzoekenden de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen op te doen én te delen. Nu elkaar in groepsverband ontmoeten niet mogelijk is biedt de Bibliotheek Midden-Brabant deze bijeenkomst online aan.

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent van harte welkom tijdens de Walk&Talk in de Bibliotheek Waalwijk op donderdag 2 juli van 10.00 tot 12.00 uur. Om deel te nemen aan de bijeenkomst moet je je van te voren aanmelden via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl. Deelname is gratis.