GEANNULEERD Workshop Letters en Liedjes

31 juli 2020, van 09:30 tot 10:30 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Kosten: € 7,50 euro

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom je ook luisteren en meedoen? Lezen en muziek is een dubbelfeest voor peuters en (groot) (oppas) ouders. De leesconsulent van de Bibliotheek leest voor en geeft voorlees- en boekentips. De Muziek op Schootdocent van het Factorium geeft muzikale adviezen.

Nu de deuren weer open zijn start de Bibliotheek Berkel-Enschot met leuke activiteiten. Wij nodigen je graag uit om mee te komen doen aan de eerstvolgende workshop ‘Letters&Liedjes'.

Letters & Liedjes

Met een mooi, spannend of grappig prentenboek duiken we in leuke verhalen en maken we gezellige muziek. Samen lezen, liedjes zingen en bewegen wie wil dat niet. Voorlezen en muziek maken met kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen en muziek maken hebben namelijk een grotere woordenschat.

Praktische informatie

Data: vrijdag 31 juli is geannuleerd
Locatie: de Bibliotheek Berkel-Enschot, Trappistinnentuin 77, 5057 DJ Berkel-Enschot
Tijd:  09.30 – 10.30 uur
Voor wie: peuters 2-4 jaar en hun ouders/verzorgers
Kosten: €7,50 per keer 

Omdat we rekening moeten houden met een aantal richtlijnen en voorschriften kan het zijn dat het er een beetje anders gaat lopen dan we gewend zijn.
Lees voor je bezoek ook even de huisregels.

Alle activiteiten