ZomerLeesFeest

5 augustus 2020, van 10:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Goirle

Kosten: gratis

Houd jij er ook zo van om voorgelezen te worden? En heb je de voorleeshalfuurtjes van de bibliotheek de afgelopen tijd gemist? Goed nieuws! In de zomervakantie heeft de Bibliotheek Goirle de ZomerLeesFeesten. Iedere woensdagochtend lezen we voor.

Op woensdag van 10.30 tot 11.00 uur gaan we lekker naar buiten. Steeds lezen we voor uit een ander verhaal en dat belooft heel gezellig te worden. We zorgen voor picknickkleedjes en op ieder kleedje is ruimte voor één gezin. De voorleeshalfuurtjes zijn het allerleukste voor kleuters en hun (groot)ouder(s), maar als er een kleiner of groter broertje of zusje mee wil, mag dat natuurlijk ook!

Aanmelden

Laat ons weten op welke woensdag(en) je aansluit via goirle@bibliotheekmb.nl of 013-5432068. Door de anderhalvemeter-regel hebben we beperkt de ruimte. Om zeker te zijn van een plekje dien je je dus aan te melden. De ZomerLeesFeesten zijn gratis.

Let op: bij slecht weer, gaat het feestje niet door. Als dat zo is, laten we je dit uiterlijk op dinsdagmiddag voorafgaand weten. Ook daarom is aanmelden vooraf handig.

Praktische informatie

Data: woensdag 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus en 19 augustus 
Tijd: 10.30 – 11.00 uur 
Kosten: gratis
Locatie:
 de Bibliotheek Goirle, Kloosterstraat 22
Aanmelden: via goirle@bibliotheekmb.nl of 013-5342068 (of in de bieb bij een medewerker).

Veiligheid voorop: de Bibliotheek voldoet aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM. Alles, dus ook het voorlezen is zo ingericht dat 1,5 meter afstand tussen de gezinnen en de voorlezers mogelijk is.

alle activiteiten