Gelukkige vrouwen naar buiten

3 augustus 2020, van 10:00 tot 11:30 | het Ypelaerpark, alleen bij mooi weer

Kosten: gratis

Wat betekent geluk voor iedereen? In de zomervakantie organiseert de Bibliotheek Wagnerplein, samen met de Ouderkamer VO in Tilburg-Noord, gespreksochtenden: "Gelukkige vrouwen naar buiten". Vrouwen uit de wijk zijn van harte welkom bij deze speciale edities in het Ypelaerpark. Tijdens deze ochtenden, kunnen deelnemers met elkaar in gesprek gaan, ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen. En omdat het zomervakantie is wordt er tegelijkertijd voor jonge kinderen voorgelezen in het park.

Een goed gesprek

Houd jij ook van een goed gesprek? Eén waarin het niet gaat over waar of niet waar? Waarin het niet draait om gelijk hebben of niet? Om goed of fout? Een gesprek waar de deelnemers graag naar elkaar willen luisteren. En ook bereid zijn om hun eigen persoonlijke verhaal te vertellen. Vanuit gelijkwaardigheid en zonder oordeel. De Bibliotheek Wagnerplein nodigt alle vrouwen uit de wijk om aan te schuiven bij "Gelukkige vrouwen naar buiten". De gesprekken worden vanuit de bibliotheek begeleid door professional Julia van de Griendt.

"Gelukkige vrouwen naar buiten" zijn ochtenden om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en inspiratie op te doen. Allerlei onderwerpen kunnen tijdens deze ochtenden aan bod komen. Op 3 augustus is het thema: Trots zijn op. Maar vooral onderzoeken we wat het thema ‘Geluk’ voor iedereen betekent.
Iedereen van harte welkom om deel te nemen!

Praktische informatie

Data: maandag 3 augustus – 17 augustus
Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur
Locatie: het Ypelaerpark, alleen bij mooi weer

Neem evt. zelf een stoeltje of kleedje mee om op te zitten