Inloopspreekuur Brabant Leert!

17 september 2020, van 16:00 tot 17:30 | Overlegruimte 0.5 (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In de tijd waarin we nu leven wordt duidelijk dat werk en de arbeidsmarkt veranderen. Meer dan ooit is het noodzakelijk om stil te staan bij je eigen ontwikkeling. Heb jij vragen, stuit je op problemen of wil je raad? Wij kunnen je hierbij (gratis) helpen!

Heb je vragen over je loopbaan, opleidingen, financieringen en wil je hierover praten met een loopbaanadviseur, kom langs op ons spreekuur.

Leerwerkloket

De gevolgen van de coronamaatregelen op de arbeidsmarkt worden steeds zichtbaarder. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. De Leerwerkloketten volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met loopbaan- en scholingsadvies. Onafhankelijk en kosteloos; zoals wij dat al vijftien jaar doen.

Op 1 augustus 2020 is de regeling NL Leert Door van start gegaan. Hiermee wordt het nog makkelijker om je te ontwikkelen. Naast het kosteloze loopbaan- en scholingsadvies van het Leerwerkloket, kun je nu ook gratis ontwikkeladvies krijgen bij andere gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Wij helpen je hier graag bij verder.

Praktische informatie

Datum: donderdg 17 september
Tijd: 16.00 tot 17.30 uur
Locatie: overlegruimte 0.5 (Bibliotheek LocHal)
Kosten: gratis

Dit spreekuur word aangeboden door Leren Werken Midden-Brabant en de Bibliotheek Midden-Brabant.