[geannuleerd]Digicafé: internetcriminaliteit

19 september 2020, van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Cybercrime, een term die we de laatste jaren steeds meer horen. Maar waar bestaat cybercrime nou uit? Kom op zaterdag 19 september naar het Digicafé in de Bibliotheek Waalwijk van 14.00 tot 15.30 uur en krijg gratis hulp bij al je vragen over hoe je kunt voorkomen slachtoffer te worden van criminaliteit op het internet.

Thema: internetcrimininaliteit

Het Digicafé in de Bibliotheek gaat iedere keer over een ander onderwerp. Zaterdag 19 september gaat de Digitaal wijkagent van Politieteam Langstraat met je in gesprek over cybercrime. Cybercrime, criminaliteit op of via het internet, bijvoorbeeld digitale fraude, hacken en allerlei criminele activiteiten waarbij gebruik wordt gemaakt van het internet.

Per cybercrime gaat de Digitaal wijkagent samen met je kijken hoe er te werk wordt gegaan en hoe je leert om ze te herkennen. Maar wat als je al slachtoffer geworden bent, wat moet je dan doen? Dat wordt ook behandeld tijdens deze bijeenkomst. In het café ontmoet je ook anderen met dezelfde vragen. En misschien helpen jullie elkaar dan ook weer verder op weg.

Deelnemen aan het Digicafé is gratis. Van tevoren aanmelden is niet nodig: je kunt zo binnenlopen met je vragen. Neem dan je eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het Digicafé. 

Heb je nog vragen?
Het telefoonnummer van de Bibliotheek Waalwijk is: 0416-333 787. Het mailadres is: Waalwijk@bibliotheekmb.nl

Praktische informatie

Datum: GEANNULEERD
Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
Locatie: de Bibliotheek Waalwijk, Wilhelminastraat 4a
Toegang: gratis
Aanmelden: Aanmelden is verplicht in verband met het beperkt aantal plaatsen en kan via: waalwijk@bibliotheekmb.nl, telefonisch 0416-333787 of aan de balie in de Bibliotheek Waalwijk

Het Digicafé in de Bibliotheek is ook open op 14 november. Deze data kun je al in je agenda schrijven.