Start cursus Neuro-linguïstisch programmeren

22 september 2020, van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek LocHal

Kosten: € 100,-

Wil je een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling? Wil je effectiever kunnen communiceren of meer grip op je emoties? Wil je inzicht in je eigen denkprocessen en die van een ander, gemakkelijker je doelen kunnen bereiken? NLP biedt een breed scala aan methodieken die de onderliggende principes duidelijk maken en geeft handvaten om ze toe te passen. In deze training, gegeven door Jos Verbunt, leer je de essenties van NLP op een zeer praktische manier. Met veel oefeningen en inspirerende theorie. Alles toepasbaar zowel zakelijk als privé. De cursus start dinsdag 22 september 2020 in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.