Webinar Maria Genova: spannend en beeldend schrijven

16 september 2020, van 20:00 tot 21:30 | Online

Kosten: €5,00 euro

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe schrijf je beeldend en hoe maak je een boek spannend? Dit zijn twee onderwerpen waar veel beginnende, maar ook ervaren schrijvers hun hoofd over breken. Beeldend schrijven heeft niets te maken met lange, ingewikkelde zinnen vol metaforen. Je kunt ook in korte en treffende zinnen een aangrijpende situatie schetsen.

Wat spanning betreft: er zijn heel veel trucjes die schrijvers gebruiken om de lezer tot diep in de nacht door te laten lezen. Meer daarover leer je tijdens de online schrijfworkshop op woensdag 16 september om 20.00 uur. Mocht je dan niet kunnen, ontvang je sowieso de link om alles terug te kijken.

Maria Genova

Docent is Maria Genova, schrijfster van diverse bestsellers, onder andere 'Het Duivelskind', 'Man is stoer, vrouw is hoer' en 'Komt een vrouw bij de h@cker'. Maria is een ervaren schrijfdocent en redacteur. Ze treedt ook veel op als spreker.

Praktische informatie

De schrijfworkshop vindt online plaats op woensdag 16 september om 20.00 uur. In de dagen voorafgaand aan het webinar ontvang je de link naar het webinar. Mocht je 20 augustus niet kunnen, dan ontvang je de volgende dag een link met de opname om terug te kijken.

Een paar reacties op de vorige workshops:
"Interessant. Enthousiaste presentatie door Maria."
"Vernieuwend! Ging heel snel voorbij, eigenlijk te kort.."
"FANTASTISCH en zeer inspirerend. Concreet waardoor je er meteen mee aan de slag kunt"
"Geweldig, inhoudelijk sterk, maatwerk en leuke manier van vertellen, benieuwd naar meer."

Georganiseerd in samenwerking met de bibliotheken Breda, Den Bosch, Eindhoven, Dommeldal, Veldhoven en Helmond-Peel.