Livestream Zin op Zondag: Literaire Talkshow

18 oktober 2020, van 15:00 tot 17:00 | online

Kosten: € 5,00 euro

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Literaire talkshow waarin presentator Marja Käss deze zondag Manon Uphoff en Bibi Duman Tak ontvangt en voorstelt aan het publiek. Met muzikale omlijsting door wisselende musici.

Programma

Manon Uphoff (foto) schreef met "Vallen is als vliegen" een indringende en eerlijke roman over seksueel misbruik in het gezin, deels gebaseerd op eigen ervaringen.
Bibi Dumon Tak beschrijft in haar autobiografische roman De dag dat ik mijn naam veranderde hoe ze door haar ex-zwager na de dood van haar zus uit het leven van haar neefjes werd verbannen.

Zin op Zondag

In deze nieuwe literaire talkshow ontvangt presentator Marja Käss maandelijks bekende en onbekende auteurs en gaat met hen en het publiek in gesprek. Een verdieping van de kennismaking met bekende schrijvers en verrassende ontmoetingen met nieuwe talenten. De middagen worden muzikaal omlijst door afwisselende musici.

Marja Käss is docent drama, programmamaker/presentator en adviseur op het gebied van literatuur, theater en andere kunstdisciplines. Maandelijks ontvangt zij in Zin op Zondag nieuwe gasten.

Praktische informatie

Datum: zondag 18 oktober
Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: online
Kosten: €5,00 euro
Aanmelden: kaartjes kopen via Huis73

Literaire talkshow is van Huis73 en Adr.Heinen.