Workshop: introductie Dungeons & Dragons

22 oktober 2020, van 19:00 tot 21:30 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: € 60,00 euro

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil jij ook Dungeons & Dragons spelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan mee aan onze introductie workshops in het GameLab. De voorgaande workshops waren een groot succes, dus schrijf je snel in!

Over de workshops

In 4 sessies leer je de basis van D&D, onder leiding van ervaren Dungeonmaster Robin. Het is belangrijk dat je er alle sessies bij bent, geen part-time helden! Waar wacht je op? Adventure awaits! Zet je fantasie aan het werk, neem je vrienden mee en stap met ons in de wereld van Dungeons & Dragons. (Alle helden gaan dit avontuur in met 1,5 meter afstand van elkaar.)

Aanmelden en meer informatie

De workshops vinden 4 donderdagavonden in oktober plaats op 1, 8, 15 en 22 oktober, van 19.00 tot 21.30 uur in het GameLab. Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar gamelab@bibliotheekmb.nl, vermeld hier in je voor- en achternaam en je leeftijd.

Deelname is € 60,00 euro, inclusief starterkit met o.a. een zelfontworpen 3D miniatuur van jouw karakter (t.w.v. €15,00 euro), je eigen setje dobbelstenen, charactersheet etc. Daarnaast krijg je gratis een drankje tijdens de sessies. De workshop is geschikt voor avonturiers vanaf 12 jaar, een bibliotheekabonnement is niet nodig. Deze workshop heeft een max. aantal deelnemers van 5 personen.