Inloopspreekuur e-books LocHal

7 november 2020, van 13:00 tot 14:00 | de Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

Leen e-books van de Bibliotheek!

Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie... bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader. Maak een webaccount aan en begin met lezen!

Op www.onlinebibliotheek.nl/ebooks lees je er meer over en kun je zoeken en bladeren door de collectie. Tijdens het inloopspreekuur kun je terecht met vragen over het downloaden en lezen van e-books.

Aanmelden

Aanmelden hoeft niet, maar om zeker te zijn van hulp op zaterdag 7 november is er de mogelijkheid om vooraf aan te melden bij de Bibliotheek LocHal. Dit kan in de Bibliotheek zelf of telefonisch via 013 4648500 tijdens openingsuren. Ook kun je een mail sturen naar bibliotheeklochal@bibliotheekmb.nl.
Veiligheid voorop: de Bibliotheek voldoet aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM. Alles, dus ook het spreekuur is zo ingericht dat 1,5 meter afstand mogelijk is. Lees voor je komst onze huisregels.