Pakje Kunst: mini kunstwerken maken

11 november 2020, van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zou jij ook een kunstwerkje willen hebben in de automaten van Pakje Kunst? Bakfietsjuf Marjo Dirks, cultuurcoach Nina Ruge en Spruit kinderfestival gaan de uitdaging aan om samen met kinderen uit de Reeshof 400 mini kunstwerken te maken die tijdens Spruit kinderfestival uit de bijzondere automaten van Pakje Kunst te verkrijgen zullen zijn. Kom jij mee knutselen?

Spruit kinderfestival

De Bakfietsjuf gaat in de maand november op verschillende locaties in de Reeshof kunstworkshops verzorgen voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar.
De resultaten uit de kunstworkshops worden in december tentoongesteld in de Bibliotheek Heyhoef en zullen daarna verpakt worden in Pakje Kunst automaten.
De resultaten uit de kunstworkshops worden van 9 tot 18 december tentoongesteld in de Bibliotheek Heyhoef en zullen daarna verpakt worden in Pakje Kunst automaten.

Alle kinderen uit de Reeshof zijn welkom om mee te werken aan deze uitdaging van 400 kunstwerken!

Expositie

Aansluitend op de workshop zal de expositie geopend worden op woensdag 9 december en wordt door een van de kinderen een Pakje Kunst overhandigd aan wijkwethouder Oscar Dusschooten.

Praktische informatie

Datum: woensdag 11, vrijdag 27 november en woensdag 9 december
Tijd: 15.30-17.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Heyhoef
Kosten: gratis
Aanmelden: via heyhoef@bibliotheekmb.nl

let op!: Ouders/verzorgers: we willen jullie vragen om zoveel als mogelijk jullie kind bij de ruimte van de activiteit af te zetten en ergens anders te wachten, zeker bij oudere kinderen. Zo kunnen we voorkomen dat er te veel mensen in de ruimte zijn. Daarom verzoeken we jullie ook om zoveel mogelijk alleen te komen en niet met meerdere volwassenen een kind te brengen.

Aan het project werken mee: Bibliotheek Heyhoef, BSO Koolhoven, BSO Grote Beemd, cultuur BSO Studio T en BS de Wegwijzer.
Pakje Kunst TAKE OVER wordt ondersteund door Art-fact, Reeshof CultuurT en het Boekenschop.