Inloopspreekuur e-books Berkel-Enschot

2 december 2020, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Kosten: gratis

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

Leen e-books van de Bibliotheek!

Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie... bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader. Maak een webaccount aan en begin met lezen!

Op www.onlinebibliotheek.nl/ebooks lees je er meer over en kun je zoeken en bladeren door de collectie. Tijdens het inloopspreekuur kun je terecht met vragen over het downloaden en lezen van e-books.

Aanmelden

Aanmelden hoeft niet, maar om zeker te zijn van hulp op woensdag 2 december is er de mogelijkheid om vooraf aan te melden bij de Bibliotheek Berkel-Enschot. Dit kan in de Bibliotheek zelf of telefonisch via 013 5332 697 tijdens openingsuren. Ook kun je een mail sturen naar berkelenschot@bibliotheekmb.nl.
Veiligheid voorop: de Bibliotheek voldoet aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM. Alles, dus ook het spreekuur is zo ingericht dat 1,5 meter afstand mogelijk is. Lees voor je komst onze huisregels.