Inloopspreekuur e-books Goirle

7 december 2020, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Goirle

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

Leen e-books van de Bibliotheek!

Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie... bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader. Maak een webaccount aan en begin met lezen!

Op www.onlinebibliotheek.nl/ebooks lees je er meer over en kun je zoeken en bladeren door de collectie. Tijdens het inloopspreekuur kun je terecht met vragen over het downloaden en lezen van e-books.

Aanmelden

Aanmelden hoeft niet, maar om zeker te zijn van hulp op maandag 7 december is er de mogelijkheid om vooraf aan te melden bij de Bibliotheek Goirle. Dit kan in de Bibliotheek zelf of telefonisch via 013 5342 068 tijdens openingsuren. Ook kun je een mail sturen naar goirle@bibliotheekmb.nl.
Veiligheid voorop: de Bibliotheek voldoet aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM. Alles, dus ook het spreekuur is zo ingericht dat 1,5 meter afstand mogelijk is. Lees voor je komst onze huisregels.