Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Hilvarenbeek

28 april 2021, van 10:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Er was eens… een plek voor peuters en kleuters waar ze komen luisteren naar mooie en spannende verhalen. Samen met hun moeder, vader, opa of oma zijn de kinderen welkom om samen te genieten van een leuk boek. Voorlezen is niet alleen gezellig, maar het is ook belangrijk voor de taalontwikkeling van het kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

Praktische informatie

Op de eerste vrijdag van de maand en de laatste woensdag in de maand komen de voorleesvrijwilligers voorlezen. Elk voorleeshalfuurtje staat in het teken van een thema. Er wordt ook gezongen, bewogen en gekleurd. Kortom een ochtend vol ontdekkingen. Meld je snel aan via onderstaande knop!

Let op!

  • (Mede) vanwege de aangescherpte coronamaatregelen moet je je van tevoren aanmelden voor deze activiteit. 
  • We zorgen ervoor dat iedereen voldoende afstand kan houden tijdens de activiteit.
  • Bekijk thuis ook alvast onze huisregels
  • Ouders/verzorgers: we willen jullie vragen om zoveel als mogelijk jullie kind bij de ruimte van de activiteit af te zetten en ergens anders te wachten, zeker bij oudere kinderen. Zo kunnen we voorkomen dat er te veel mensen in de ruimte zijn. Daarom verzoeken we jullie ook om zoveel mogelijk alleen te komen en niet met meerdere volwassenen een kind te brengen.