Belastingspreekuur Bibliotheek Goirle

29 april 2021, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Experts van de Formulierenbrigade en Sociale Raadslieden helpen je graag. Voor invulhulp kun je telefonisch een afspraak maken bij het Informatiecafé De Beurs in de Bibliotheek Goirle. De afspraak wordt in overleg ingepland. Tijdens het Informatiecafé krijg je het hele jaar door gratis advies over je persoonlijke financiën en hulp met regelingen en formulieren. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Praktische informatie hulp bij belastingaangifte

Datum: iedere donderdagochtend in maart en april tijdens Informatiecafé de Beurs. Hulp wordt geboden door de Formulierenbrigade en Sociale Raadslieden
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Goirle
Kosten: gratis  
Aanmelden: telefonisch via 06-383 695 51 (Formulierenbrigade)

Door de coronamaatregelen kun je niet gewoon binnenlopen in de Bibliotheek, wel kun je een afspraak maken voor hulp bij het invullen van je belastingaangifte:

- telefonisch via de Formulierenbrigade: 06-383 695 51
- laat je telefoonnummer achter bij een medewerker van de bibliotheek of geef je nummer door via 013- 5342068. Dan belt de belastinghulp je terug voor een afspraak.

Anderhalve meter afstand

Ons gebouw is zo ingericht, dat je het spreekuur veilig kunt bezoeken. Zo dragen bezoekers en medewerkers een mondkapje wanneer ze door het gebouw lopen. Ook zorgen we ervoor dat je overal anderhalve meter afstand kunt houden.

Lees hier ook even onze huisregels.

Spreekuren ín de Bibliotheek

Bibliotheken mogen op dit moment geen cursussen en groepsactiviteiten organiseren. Wel heeft de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant bibliotheken toestemming gegeven om vanaf half maart weer spreekuren aan te bieden. Zo kan de Bibliotheek ook inwoners die niet zo digitaal vaardig zijn, weer hulp en informatie bieden.