Online workshop: jouw belasting invullen met Nihal

14 april 2021, van 15:00 tot 17:00 | online (*)

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het is weer tijd om de belastingaangifte in te vullen. Begin mei moeten alle aangiftes over 2020 bij de belastingdienst binnen zijn. Heb jij jouw aangifte al ingediend? Of staat dit nog bovenaan jouw actielijstje? Maar vind je het prettig als iemand meekijkt bij het invullen ervan? Nihal Vogels is Financieel Planner en helpt jou in een online workshop met tips, tricks en antwoord al jouw vragen. Gratis. Makkelijk vanuit huis, met als resultaat een ingevulde belastingaangifte.

Nihal neemt je in een 2 uur durende workshop mee in de wereld van de belastingaangifte. Van toeslagen, aftrekposten tot heffingskorting. Maar gaat ook nadrukkelijk in op jouw persoonlijke belasting- en hulpvragen. Zij loopt stap voor stap met jou door de belastingaangifte; leert je waar je op moet letten en wat je precies in moet vullen. Zodat je niet alleen ‘naar huis’ gaat met een ingevulde belastingaangifte, maar er ook van leert. En volgend jaar met nog meer zelfvertrouwen digitaal jouw eigen aangifte kunt doen.

Wat heb je nodig?

Hulp ontvangen begint met een aanmelding, waarna je een link voor deelname aan de online workshop ontvangt. Hiervoor het je uiteraard een eigen laptop nodig. Maar zorg er bovenal voor dat je jouw DigiD gegevens bij de hand hebt om in te loggen op jouw persoonlijke pagina bij de Belastingdienst.

Praktische informatie

Datum: woensdag 14 april
Tijd: 15.00-17.00 uur (online ‘inloop’ vanaf 14.45 uur)
*Locatie: via Microsoft Teams. Je ontvangt een link na aanmelding
Kosten: gratis
Aanmelden: via tessapersijn@bibliotheekmb.nl.
Heb je een specifieke vraag die je graag beantwoord wilt hebben? Zet de vraag alvast in de mail.

Deze workshop wordt gegeven door Nihal Vogels van Taart bij Nihal: www.taartbynihal.nl. Voor geruststellend financieel advies. Een adviesbureau met alle financiële en fiscale kennis onder 1 dak.