Walk&Talk online

4 november 2021, van 10:00 tot 12:00 | online(*)

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk & Talk is voor werkzoekenden in Waalwijk en omgeving. Met de maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijg je tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren.

Aan de slag met een deskundige

Elke maand deelt een deskundige op het gebied van werk zoeken zijn of haar tips. De ene keer is dat bijvoorbeeld een loopbaancoach over het ontdekken wat echt bij je past, de andere keer een social media expert met tips over het toepassen van LinkedIn. Maar denk ook eens aan een expert over rouw, wanneer je te maken krijgt met baanverlies. De Walk&Talk van donderdag 6 mei staat in het teken van rouw. Janske van Eersel richt zich in deze talk over rouw bij baanverlies.

Ontmoeten & ervaringen delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze netwerkbijeenkomsten biedt de Bibliotheek Midden-Brabant werkzoekenden de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen op te doen én te delen. Nu elkaar in groepsverband ontmoeten niet mogelijk is biedt de Bibliotheek Midden-Brabant deze bijeenkomst online aan. Wij regelen de bijeenkomst en een boeiende inhoud, de koffie of thee regel je deze keer zelf.

Praktische informatie

Datum: eerste donderdag van de maand, m.u.v. augustus
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
*Locatie: online
Kosten: gratis
Aanmelden: via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl

Kijk voor meer informatie ook op de Walk&Talk pagina.