FilosofieWerkPlaats: nagesprek over verwachtingen loslaten

10 mei 2021, van 20:00 tot 21:30 | online(*)

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Ben je na het FilosofiePodium nog niet uitgepraat? Kom dan ook naar de online FilosofieWerkPlaats. Bij dit verdiepende nagesprek onder leiding van filosofen Benthe Göbel en Hannah van den Bosch, praten we in een kleinere groep door over de webinar van Jan Wolter Bijleveld.

Praktische informatie

Datum: maandag 10 mei
Tijd: 20.00 - 21.30
*Locatie: online via Zoom
Kosten: gratis
Aanmelden: via onderstaande oranje knop

Bekijk hier de boeken van Jan-Wolter Bijleveld

Filosofiepodium met Jan Wolter Bijleveld: verwachtingen loslaten

Hoge verwachtingen horen bij de tijdgeest. Alleen voor wie hoge verwachtingen heeft, pakt de realiteit soms frustrerend uit. Deze avond van het FilosofiePodium gaat over twee vragen. Wat doen verwachtingen met jou? En wat doe jij met verwachtingen - temperen, herzien, loslaten of toch vasthouden? Het zou gek zijn al te hoge verwachtingen te wekken, maar deze avond zet je zeker aan het denken, over je verwachtingen natuurlijk, maar ook over dromen en idealen koesteren, over veerkracht en over het leven zoals het is. Meld je dus aan voor deze webinar.

Praktische informatie
Datum:
donderdag 6 mei
Tijd: 20.00 - 21.30 uur
*Locatie: online via Zoom
Kosten: € 5,00 euro
Aanmelden: via onderstaande grijze knop

Het FilosofiePodium in de Bibliotheek Berkel-Enschot en LocHal

Filosofie is je blik verruimen. Door iets te bekijken vanuit meerdere perspectieven, word je wijzer, rijker, leniger in je hoofd. Misschien is dat wel de manier om dichter bij de waarheid te komen?

Bij het FilosofiePodium, afwisselend in de Bibliotheek Berkel-Enschot en de Bibliotheek LocHal, laten we 7x per jaar een filosoof aan het woord en ontmoet je medebezoekers die filosofische vragen niet uit de weg gaan.