Spreekuur e-books Kaatsheuvel

6 mei 2021, van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het spreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

Leen e-books van de Bibliotheek!

Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie... bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader. Maak een webaccount aan en begin met lezen!

Op www.onlinebibliotheek.nl/ebooks lees je er meer over en kun je zoeken en bladeren door de collectie. Tijdens het spreekuur kun je terecht met vragen over het downloaden en lezen van e-books.

Aanmelden

Wie naar het spreekuur wil komen, moet zich van tevoren aanmelden. Dit kan telefonisch via 013 5342 068 tijdens openingsuren. Ook kun je een mail sturen naar kaatsheuvel@bibliotheekmb.nl.

ns gebouw is zo ingericht, dat je het spreekuur veilig kunt bezoeken. Zo dragen bezoekers en medewerkers een mondkapje wanneer ze door het gebouw lopen. Ook zorgen we ervoor dat je overal anderhalve meter afstand kunt houden. Lees voor je komst onze huisregels.

Kun je de deur niet uit, maar wil je wel graag hulp? Vermeld dat dan bij je aanmelding, dan proberen we je telefonisch of digitaal verder te helpen.

Voorlopig alleen spreekuren, geen groepsactiviteiten

Bibliotheken mogen op dit moment geen cursussen en groepsactiviteiten organiseren. Wel heeft de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant bibliotheken toestemming gegeven om vanaf half maart weer spreekuren aan te bieden. Daarbij mogen we mensen alleen één op één op afspraak ontvangen. Zo kunnen we als Bibliotheek ook inwoners die niet zo digitaal vaardig zijn, weer hulp en informatie bieden.