Leen-je-VoorleesHut tijdens deze meivakantie!

1 mei 2021, 09:00 t/m 9 mei 2021, 17:00 | de Bibliotheek Goirle

Kosten: gratis (wel vooraf boeken)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Misschien blijven jullie dit jaar dichter bij huis of misschien gaan jullie wel helemaal niet weg? Grote kans dat jullie plannen voor de vakantie helemaal omgegooid zijn. Gelukkig kun je veel doen in eigen land, maar ook ….. in je eigen tuin, zolder of slaapkamer. Wist je dat je bij de Goolse Bibliotheek tijdens de meivakantie een VoorleesHut kunt lenen? Ga op reis in de allerleukste verhalen, gewoon in je eigen tent!

De VoorleesHut

Een makkelijk op te zetten tent waar kinderen in kunnen spelen, relaxen en (voor)lezen uiteraard. Bij het lenen van de VoorleesHut hoort ook een verrassend kinderboekenpakket, samengesteld door de Bibliotheek. Natuurlijk mag je jouw wensen doorgeven, maar de bibliotheekmedewerkers gaan je verrassen met de inhoud...!

Leesdip in de Lente?

Met de VoorleesHut maak je het lezen natuurlijk extra speciaal, zonder het gevoel ‘dat het moet’! En met een tof, verrassend en divers boekenpakket speciaal samengesteld voor jouw kind(eren), maak je er een echt feestje van. Laat je kind jou voorlezen maar lees vooral ook zelf voor, kruip mee in die hut.

Lenen van de hut

Net zoals dat je boeken voor 3 weken mag lenen, mag dat ook met de VoorleesHut. Wil je er in de vakantie gebruik van maken? Mail dan naar goirle@bibliotheekmb.nl.  Wees er snel bij, want de voorraad hutten is beperkt! Laat ook weten hoeveel boekenpakketjes we mogen klaarmaken en vergeet de pasnummers van de kinderen niet te noemen. Je krijgt van ons dan een lijstje waarop je je voorkeur kunt aangeven en de leeftijd. Wij zorgen dat er een mooi pakket klaarligt en er deze meivakantie veel lees- en hutplezier zal zijn!