De Cultuurtocht

22 juni 2021, van 08:00 tot 22:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis

De Bibliotheek LocHal is één van de zeven locaties van De Cultuurtocht, een coronaproof wandeltocht door het centrum van Tilburg. Tijdens je wandeling ontdek je digitale optredens op het gebied van muziek, dans, theater en spoken word. Bij de LocHal zie je een optreden van schrijver en dichter Martijn Neggers.

Hoe werkt het?

Volg de route, scan de QR-codes die je tegenkomt en geniet van digitale optredens - van muziek tot dans, en van theater tot spoken word. Alle performances zijn opgenomen binnen in de locatie waar je op dat moment voor staat. Zo sta je helemaal coronaproof toch heel even met één been middenin een liveoptreden. 

Praktische informatie

Datum: dagelijks van 15 juni t/m 13 juli
Tijd: 08:00 - 22:00 uur
Locatie: Tilburg centrum (de Bibliotheek LocHal is één van de 7 locaties)
Kosten: gratis

Ontstaan De Cultuurtocht

De Cultuurtocht is een initiatief van de Tilburgse eventorganisator Zwoel in samenwerking met Poppodium 013, Doloris, Theaters Tilburg, Theater de Nieuwe Vorst, Club Smederij, Het Spoorpark, Dirty Paws Media en de Bibliotheek de LocHal.

Door de komst van het coronavirus heeft Zwoel al haar evenementen moeten annuleren. Het schrappen van de activiteiten in combinatie met de wil om te blijven creëren en verbinden, heeft geleid tot dit nieuwe idee: een coronaproof cultuurwandeling met gratis optredens door Tilburg centrum.