Donderdagochtendplein Goirle

25 november 2021, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedere donderdagochtend zitten er verschillende instanties bij elkaar in de Bibliotheek Goirle om jou verder te helpen. Heb je vragen bijv. over taal, beter leren lezen of rekenen, digivaardigheden of over financiën? Dan kun je deze ochtend terecht met je vragen.

Spreekuur Taalhuis

Voor als je beter Nederlands wil leren lezen of schrijven, beter wil leren rekenen of met de computer wil leren omgaan zitten de mensen van het Taalhuis voor je klaar. 
Let op: 2 augustus tot 6 augustus en van 18 augustus tot 4 september is de Taalhuis niet aanwezig.

Inloopspreekuur Klik & Tik

Op jouw eigen tempo kennismaken met de computer / Ipad? Volg dan de training Klik & Tik.
Let op: voor deze gratis training moet je je inschrijven. Meer informatie kun je krijgen bij het spreekuur Taalhuis (zie hierboven).

Dat Treft!

Sociaal werkers vanuit Contour de Twern helpen u graag bij vraagstukken.

Informatiecafé de Beurs

De Formulierenbrigade helpt (vrijblijvend en gratis) bij jouw financiën.

OpstapBus Goirle-Riel

In Goirle en Riel doen wij iets moois doen om de eenzaamheid te parkeren, mooie herinneringen maken en de zelfredzaamheid verhogen.

Samen op stap naar o.a. een grand-café , muziek- of dansmiddag, genieten van een verrassingstocht, tuincentrum, museum of theater; dat kan met de OpstapBus! In de 9-persoons-bus ontmoeten deelnemers andere dorpsgenoten wat bijdraagt aan het versterken van het netwerk, nieuwe vrienden maken en vooral samen veel plezier beleven is ons motto!

De OpstapBus is er voor alle zelfstandig wonende senioren in onze gemeente. Bent u wat moeilijker ter been en maakt u gebruik van een rollator, hoeft dit geen belemmering te zijn!
Afhankelijk van het animo voor de OpstapBus gaat we 1, 2 of misschien wel 7 dagen per week uitstapjes organiseren.

Gôolse Gids live

Wil je weten wat er in Goirle en Riel allemaal wordt aangeboden dat van pas kan komen in uw dagelijks leven? Zoek op www.goolsegids.nl. Niet gevonden? Kom naar de Goolse Gids live dan zoekt ContourdeTwern Goirle - Riel gewoon met je mee.

Praktische informatie

Datum: elke donderdag
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Goirle

Let op: Lees voor je komst onze huisregels