Hulp bij websites overheid; spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid

26 november 2021, van 15:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

๐—ฆ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ถ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ธ

Wil je iets regelen via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Tijdens het spreekuur: hulp bij websites overheid in de Bibliotheek Waalwijk worden er geen formulieren ingevuld, maar wijzen bibliotheekmedewerkers je wel duidelijk de weg in de digitale wereld. Ook kun je gratis computercursussen volgen. Zodat je voortaan dingen zelf kunt regelen met de overheid via de computer.

Datum:โ€ฏelke vrijdag
Tijd:โ€ฏ15.30 - 16.30 uur
Locatie:โ€ฏde Bibliotheek Waalwijk
Kosten:โ€ฏgratis

Je hoeft je niet aan te melden, geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis.

Informatiepunt Digitale Overheid

In de Bibliotheek Waalwijk kun je ook tijdens service-uren binnenlopen met een vraag over de (digitale) overheid van maandag t/m donderdag van 13.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie: www.bibliotheekmb.nl/informatiepunt