Week tegen Dementie: Zorg voor je geliefde

21 september 2021, 08:00 t/m 26 september 2021, 17:00 | de Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dit jaar staat de Week tegen Dementie in het teken van Zorg voor je geliefde. Van dinsdag 21 tot zondag 26 september kunnen bezoekers de hele week een geschreven hartje ophangen aan de ‘dementieboom’ in de Bibliotheek LocHal. Op vrijdag 24 september lopen studenten van ROC Zorg en Welzijn rond om bezoekers te interview over de zorg van hun geliefde.

Gedichten

De studenten maken op basis van de geschreven hartjes een gedicht. De mooiste gedichten worden voorgedragen door Junior Stadsdichter, Gina Goosens, tijdens de afsluiting op zondag 26 september.

Muzikale afsluiting: Zorg voor je geliefde

Op zondag 26 september sluiten we de week muzikaal af. Met een presentatie van de verschillende activiteiten van de afgelopen week. Voordracht van gedichten en verhalen worden verteld aan de hand van teksten die in de hartjesboom zijn gehangen door de bezoekers van de Bibliotheek LocHal gedurende de Week tegenDementie. Dit alles wordt muzikaal omlijst door het Koor Pistache uit Tilburg met liedjes die betrekking hebben op het thema “Zorg voor je geliefde”. Dit programma wordt aangeboden door Bibliotheek LocHal, ROC zorg/welzijn en de dementieconsulenten van de Wever.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 21 t/m zondag 26 september; vrijdag 24 september lopen de studenten van ROC rond
Tijd: tijdens openingstijden van de Bibliotheek LocHal
Locatie: de Bibliotheek LocHal
Kosten: gratis

Let op: Lees voor je komst onze huisregels