Lees- en luisterspot: ontdek de online Bibliotheek app voor e-books én luisterboeken

23 oktober 2021, van 10:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Als lid van de Bibliotheek heb je naast de mooie boekencollectie ín de Bibliotheek ook gratis toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek. E-books en luisterboeken kun je makkelijk lenen, lezen en luisteren in één app. Om de deze app onder begeleiding te ontdekken kun je, lid of geen lid van de Bibliotheek, op zaterdag 23 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar de lees- en luisterspot in de Bibliotheek Waalwijk komen.

E-books en luisterboeken

Met de online Bibliotheek-app is het mogelijk altijd en overal te genieten van duizenden gratis e-books én luisterboeken. Van thrillers tot chicklit, van waargebeurd tot fantasy. Te lezen via telefoon, tablet, e-reader, pc of laptop. Daarnaast heeft de app functies om het (digitaal) lezen nog makkelijk er leuker te maken. Zo kun je jouw favoriete boeken op een lijstje zetten en previews bekijken of een fragment beluisteren.

Lees- en luisterspot

Om de app te ontdekken kun je op zaterdag 23 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar de Bibliotheek Waalwijk komen. In de Bibliotheek is op die dag een lees- en luisterspot. In de lees- en luisterspot staan medewerkers van de bibliotheek klaar om je de nieuwe app van de online Bibliotheek te laten zien en uit te leggen hoe je kunt registreren en je een eerste e-book of luisterboek kunt downloaden.

Of kom donderdag 21 oktober naar de Bibliotheek LocHal

App downloaden

De online Bibliotheek-app is te downloaden voor iOS in de App Store en voor Android in de Google Play Store: https://www.bibliotheekmb.nl/collectie/online-bibliotheek.html. Bij de meeste abonnementen kun je als lid meerdere e-books en luisterboeken tegelijk lenen.

Nog geen lid van de bibliotheek? Abonneren kan natuurlijk altijd. Kijk voor meer informatie op: https://www.bibliotheekmb.nl/abonnement/soorten.html.