[geannuleerd] Artistieke talkshow Niks Nieuws #01

15 oktober 2021, van 20:00 tot 21:15 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: € 8,00 euro

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Schrijvers en spoken word-artiesten Marco Martens en Luan Buleshkaj delen een voorliefde voor wordplay en punchlines en zijn minstens zo geïnteresseerd in de waan van de dag. De wereld is immers geschift, nietwaar? Liever dan zich laten verleiden tot Twitterfitties of verheffende vingertjes doen de heren met Niks Nieuws waar ze goed in zijn: de actualiteit vangen in mooie teksten. Kom kijken en luisteren op vrijdag 15 oktober in de Bibliotheek LocHal.

Artistieke talkshow: Niks Nieuws

Niks Nieuws is een terugkerend format met wisselende gasten en perspectieven. Tevens gaan Martens en Buleshkaj iedere show in gesprek met een journalist over de achterkant van wat er speelt. Verwacht spoken word, liedjes, interviews en improvisatie van een duo dat samen meer jaren ervaring heeft dan sommige rocksterren aan levensjaren halen. Een goede afloop wordt - geheel in de lijn van het NOS-journaal - niet gegarandeerd.

Praktische informatie

Datum: geannuleerd
Tijd: 20.00-21.15 uur
Locatie: KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)
Kosten: € 8,00 euro

Niks Nieuws is een productie van De Jongens van Hiernaast en wordt geregisseerd door Ad-Just Bouwman. De show vindt plaats in de Kennismakerij in samenwerking met Hall of Fame.