Walk&Talk

4 november 2021, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Dan kun je daar misschien wel wat hulp bij gebruiken. Walk & Talk is voor werkzoekenden in Waalwijk en omgeving. Tijdens de maandelijkse netwerkbijeenkomst ontmoet je op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden en kun je netwerken en ervaringen delen. Ook krijg je tips van een deskundige: Deze maand is financieel en juridisch-expert Djoline van der Heijden van DJF Advies te gast met tips over geldzaken bij baanverlies. Ben je erbij donderdag 4 november?

Aan de slag met een deskundige

Elke maand deelt een deskundige op het gebied van werk zoeken zijn of haar tips. Deze maand hebben we Djoline van der Heijden uitgenodigd.
In de periode dat je nog geen baan hebt gevonden, heb je wellicht te maken met het UWV en met een inkomstendaling doordat je een uitkering bent gaan ontvangen. Hoe ga je daarmee om?
Gastspreker Djoline van der Heijden van DJF Advies is Financieel & Juridisch adviseur en komt vertellen over de vragen die zij krijgt van werkzoekende. Daarnaast geeft ze praktische en waardevolle tips over rondkomen met minder inkomen. Tips waar je meteen mee aan de slag kan. Aan het eind is er ruimte voor het stellen van vragen. Laat je inspireren en kom naar de Walk en Talk bijeenkomst.

Praktische informatie

Datum: donderdag 4 november
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Waalwijk (Wilhelminastraat 4a), 1e verdieping
Kosten: gratis
Aanmelden: via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl

Kijk voor meer informatie ook op de Walk&Talk pagina.

Walk & Talk: ontmoeten & ervaringen delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze netwerkbijeenkomsten biedt de Bibliotheek Midden-Brabant werkzoekenden de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen op te doen én te delen. Doe mee en deel jouw ervaringen. De koffie staat klaar!