[geannuleerd] Pepernotenfeest

1 december 2021, van 15:00 tot 17:00 | CC Jan van Besouw (de Bibliotheek Goirle)

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Het Pepernotenfeest heeft een divers programma. We houden een verhalend concert waarbij Elisabeth Smulders voorleest en de muziek wordt gemaakt door MuziGo, Odette Kolen – van de Korput (dwarsfluit) met twee leerlingen, Anne Nederhof (Piano) en Susannah Nieuwenhuizen (viool). Daarnaast zal F-fact Dance company de jonge pieten laten swingen tijdens een dansworkshop en zal Odette Kolen van Flonder Muziek nog wat muzikaliteit bijbrengen tijdens een muziekworkshop. Verder verzorgd de bibliotheek knutselactiviteiten met veel letterpret. Komen jullie ook?

Schoentje plaatsen tot en met 1 december

Hoe kan het ook anders, tijdens het Sinterklaasfeest plaatsen we allemaal vol verwachting onze schoen. Je kunt nu al in de Bibliotheek je knutselschoen komen ophalen om er een leuk exemplaar van te maken. Dit schoentje mag je neerzetten tussen de boeken in de Bibliotheek Goirle tot en met woensdag 1 december.

Op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 december ben je welkom om je knutselschoen weer op te halen, wie weet zit er een verassing in.

Praktische informatie

Datum: woensdag 1 december [geannuleerd]
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Locatie: cultureel centrum Jan van Besouw 
Kosten: gratis
Leeftijd: 3 tot en met 8 jaar

Let op: tijdens deze middag mag er per gezin één ouder of verzorger meekomen.

Omdat de activiteiten plaatsvinden in de foyer van cultureel centrum Jan van Besouw, is hiervoor een geldig coronatoegangsbewijs nodig.

Dit programma is een samenwerking tussen de Bibliotheek Goirle, Cultureel centrum Jan van Besouw, MuziGo, F-fact Dance company, Flonder Muziek en Plan C burgerinitiatief.