Interactieve voorstelling: "Maar eerst ving ik een monster".

30 januari 2022, van 11:30 tot 12:30 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zondag 30 januari organiseren we in het kader van de Nationale Voorleesdagen een interactieve peuter/kleutervoorstelling. Je rolt, met je pyjama misschien nog aan, VAN je bed ZO de Bibliotheek in. Janine speelt een deel van het bekroonde prentenboek na. Gezellig in pyjama, op haar slaapkamer. Ze is niet bang voor monsters. WELNEE, ze wil ze juist vangen! Dit prettige boek draait "de angst" voor monsters juist om. Kom gezellig meedoen?

Maar eerst ving ik een monster

Het wordt grappig. Janine van het Oisterwijkse jeugdtheater van Niks & van Alles brengt fysiek theater, mooi om naar te kijken, lekker om naar te luisteren en heel fijn om ZELF mee te doen! Er zijn ook enkele live-liedjes en er is veel ruimte voor de kinderen om mee te spelen én te bewegen, want monsters zitten NOOIT stil!

Er is ook aandacht voor enkele andere titels uit de prentenboeken Top 10.

Praktische informatie

Datum: zondag 30 januari
Tijd: 11.30 tot 12.30 uur, zaal open: 11.20 uur
Locatie: de Bibliotheek Berkel-Enschot
Kosten: gratis
Leeftijd: 2 t/m 6 jaar
Aanmelden: kan aan de balie in de Bibliotheek tijdens service uren of via berkelenschot@bibliotheekmb.nl

Nationale Voorleesdagen

Voorlezen en prentenboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is waar het van 26 januari t/m 5 februari 2022 om draait in de Bibliotheek. Tijdens De Nationale Voorleesdagen prikkelen we de fantasie van de allerkleinsten, peuters en kleuters met van leuke activiteiten. Centraal hierbij staat het Prentenboek van het Jaar: ‘Maar eerst ving ik een monster’, van Tjibbe Veldkamp.

NVD22