Nationale Voorleesdagen Online | Boself Elfira leest voor

30 januari 2022, 10:00 t/m 5 februari 2022, 20:00 | online(*)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Als het buiten donker is en de deuren van de bibliotheken sluiten, dan ontwaakt een dappere boself met de naam Elfira. Zij gaat elke avond op zoek naar een leuk avontuur om uit voor te lezen. Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen leest Elfira op zondag 30 januari voor aan kinderen tussen de 2 en 6 jaar uit het avontuurlijke boek "Vos gaat een stukje rijden" (uit de Prentenboek Top 10). Kijk vanuit huis mee samen met je (klein)kind, dan maken we er samen een leuk voorleesavontuur van!

Praktische informatie

Kijk en luister je vanuit huis ook gezellig mee? 
Iedereen kan gratis meedoen, maar je moet je van tevoren even aanmelden met je e-mailadres. Via mail sturen we je dan via e-mail de link naar het online voorleesverhaal. Je kunt het verhaal dan direct bekijken, of op een later moment (de video blijft beschikbaar tot zaterdag 5 februari).

Ja, stuur mij de link naar het voorleesverhaal

Prentenboek Top 10

Nationale Voorleesdagen

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hen veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Zo worden kleintjes grote lezers. En… alle kinderen die tijdens De Nationale Voorleesdagen (gratis) lid worden van de Bibliotheek, krijgen een vingerpopje cadeau!

Lees meer over de Nationale Voorleesdagen

NVD22