Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’

17 mei 2022, van 16:00 tot 18:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Spreekuur in de Bibliotheek

Wil je iets regelen via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Tijdens het spreekuur in de Bibliotheek Goirle worden er geen formulieren ingevuld, maar wijzen bibliotheekmedewerkers je wel duidelijk de weg in de digitale wereld. Ook kun je gratis computercursussen volgen. Zodat je voortaan dingen zelf kunt regelen met de overheid via de computer.

Praktische informatie

Datum: elke dinsdag
Tijd: 16.00-18.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Goirle
Kosten: gratis
Aanmelden: vrije inloop, je mag je aanmelden via bibliotheekgoirle@bibliotheekmb.nl

Je hoeft je niet aan te melden, geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis.

Informatiepunt Digitale Overheid

In de Bibliotheek Heyhoef kun je ook tijdens service-uren binnenlopen met een vraag over de (digitale) overheid van maandag t/m woensdag en vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur, donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie: www.bibliotheekmb.nl/informatiepunt