Spreekuur 'Hulp bij websites overheid'

15 januari 2022, van 16:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan op dinsdag eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Spreekuur in de Bibliotheek

Wil je iets regelen via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Tijdens het spreekuur: hulp bij websites overheid in de Bibliotheek Goirle worden er geen formulieren ingevuld, maar wijzen bibliotheekmedewerkers je wel duidelijk de weg in de digitale wereld. Ook kun je gratis computercursussen volgen. Zodat je voortaan dingen zelf kunt regelen met de overheid via de computer.

Praktische informatie

Datum: elke dinsdag
Tijd: 16.00 - 17.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Goirle
Kosten: gratis

Je hoeft je niet aan te melden, geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis.

Spreekuren en inloopmomenten op andere dagen in de week

Lukt het niet om langs te komen tijdens het spreekuur op dinsdagmiddag? Lees dan even verder, want er zijn meer momenten in de week waarop je bij ons terecht kunt met een vraag over de (digitale) overheid.

  • Wekelijks is er ook een inloopmogelijkheid op donderdagochtend van van 10.00 en 12.00 uur tijdens het Donderdagochtendplein in de Bibliotheek Goirle. 
  • Ook kun je van maandag t/m zaterdag tijdens service-uren binnenlopen bij het Informatiepunt Digitale Overheid in onze Bibliotheek.