[geannuleerd] Voorleesontbijt met burgemeester Sacha Ausems

26 januari 2022, van 09:30 tot 10:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Voorlezen en prentenboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is waar het van 26 januari t/m 5 februari om draait in de Bibliotheek. Tijdens De Nationale Voorleesdagen prikkelt de Bibliotheek de fantasie van de allerkleinsten, peuters en kleuters met leuke activiteiten. Op woensdag 26 januari zal burgemeester Sacha Ausems voorlezen tijdens het voorleesontbijt. Centraal hierbij staat het Prentenboek van het Jaar: ‘Maar eerst ving ik een monster’ van auteur Tjibbe Veldkamp en illustrator Kees de Boer. Na het voorlezen staat een heerlijk ontbijt klaar voor de kinderen.

De Nationale Voorleesdagen

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hen veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Zo worden kleintjes grote lezers.
En… alle kinderen die tijdens De Nationale Voorleesdagen (gratis) lid worden van de Bibliotheek, krijgen een vingerpopje cadeau!

Datum: [geannuleerd]
Tijd: 9.30 - 10.30 uur