[vol] Fuckup Nights Tilburg VII – Happy Falentijn!

16 februari 2022, van 19:30 tot 22:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: € 5,00 euro

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Happy Falentijn! Geef je date een leuk avondje vol fails cadeau. Of kom met vrienden of trakteer jezelf lekker op een editie van Fuckup Nights Tilburg op woensdag 16 februari: een avond over op je bek gaan. Want mensen delen vooral op social media graag succesverhalen. Dat is jammer, want van fouten leren we minstens net zoveel. En vaak zijn die verhalen een stuk mooier, interessanter of grappiger.

Fuckup Nights Tilburg

Tijdens de FuckUp Nights ontvangen BANK15 en de KennisMakerij van de Bibliotheek LocHal vier professionals die hun carrièreblunders, zakelijke missers en bad practices delen. Het is een avond waarbij je in een ontspannen setting luistert naar eerlijke en bijzondere verhalen over flops, falen en fiasco’s. We starten met een quiz en aan het eind van de avond is er een biecht voor het publiek. Allemaal onder het mom: wie geen fouten maakt, maakt helemaal niets!

Sprekers

Tijdens deze Falentijnseditie zijn vier sprekers te gast die hun eerlijke verhaal vertellen. Hun fouten worden gevierd en de gasten in het zonnetje gezet. Maak kennis met de fuckups van:

• Lotte de Laat, eigenaar bij VLOTT. Voordat ze erop los vlogt, was ze werkzaam in de HR. Naar eigen zeggen is haar fuckup-lijst vrij lang, dus we zijn benieuwd welke ze gaat kiezen.

• Jos van den Broek, directeur BrabantKennis. Momenteel toont BrabantKennis in de LocHal de expo 'De Zeven Zonden van Brabant' waarin o.a. gereflecteerd wordt op fouten maken. Hoe toepasselijk!

• Saskia Dellevoet van Art-fact. Deze organisatie ondersteunt Tilburgse cultuurmakers. Bij maken kan, mag en moét er wel eens iets verkeerd gaan. Maar ondervondt ze dat zelf?

• Rolph Adriaansen, initiatiefnemer van KroonluchterØ13 in de LocHal. Hij is ondernemer in de Besterd bij VanPETnaarPret. Op 16 februari maken we pret met één van zijn vele verhalen.

Praktische informatie

Datum: woensdag 16 februari [vol]
Tijd: inloop 19.30, start 20.00 - 22.00 uur
Locatie: KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)
Kosten: €5,00 euro, inclusief een drankje in het Stadscafé van de Bibliotheek LocHal

POWERED by BANK15 & de Kennismakerij van de Bibliotheek LocHal.

Podcast de Faalcast

Kun je er niet bij zijn, maar wel benieuwd naar dit soort verhalen? Luister de Faalcast op Spotify of via bibliotheekmb.nl/faalcast.