Rondje Brabant Presenteert...Interview met Stephanie van den Sigtenhorst

20 april 2022, van 20:00 tot 21:30 | online(*)

Kosten: livestream €7,50 euro

Stephanie van den Sigtenhorst vertelt wat duurzame mode is en waar je op kan letten bij het (niet) kopen van kleding. Hoe je een duurzame garderobe creëert. En welke alternatieven er voor duurzame mode zijn. Op woensdag 20 april 2022, als gast tijdens ‘Rondje Brabant Presenteert’ in de Bibliotheek De Kempen.

Stephanie van den Sigtenhorst gebruikt haar achtergrond en studie International Fashion and Branding om duurzame merken én consumenten te helpen en de wereld een stukje mooier, eerlijker en duurzamer te maken. Om de mode industrie te veranderen van vervuilend en mens onterend naar duurzaam en mooi.

Praktische informatie

Je kunt het interview bijwonen in de Bibliotheek De Kempen of live volgen via de livestream op woensdagavond 20 april. Je moet van tevoren een ticket reserveren. Tickets voor de livestream kosten €7,50 euro en voor het fysiek bijwonen €12,50 euro. Er is ook een We Are Public Kortingscode.

Er komt na afloop van het event géén opname beschikbaar.

Lees nu alvast van Stephanie van den Sigtenhorst

Rondje Brabant Presenteert: elke maand een live gestreamd interview

Van jouw eigen Bibliotheek zie je hopelijk wel eens een agenda voorbijkomen. Maar of er in andere Brabantse Bibliotheken ook interessante activiteiten zijn?

Zeker! Maar we kunnen ons voorstellen dat je die niet zo in beeld hebt. Toch jammer, zeker nu we als Bibliotheken steeds meer online activiteiten aanbieden. Of zo’n online talk nu plaatsvindt in de Bibliotheek Breda, Goirle of Eindhoven – als je kijkt vanuit je eigen woonkamer, maakt dat eigenlijk niet meer uit.

Daarom hebben we als Brabantse Bibliotheken de handen ineengeslagen. Elke maand nodigt één van de Brabantse Bibliotheken een interessante spreker uit. Een spreker die gespecialiseerd is in een actueel onderwerp dat naadloos aansluit op onze snel veranderende samenleving. Onze interviewer Theo Verbruggen daagt elke spreker uit de diepte in te gaan en antwoord te geven op vragen over bijvoorbeeld het milieu, mensen en cultuur. Elke maand op een andere locatie in Brabant, met ruimte voor een kleine groep live publiek en een livestream. Dát is Rondje Brabant Presenteert.

Een samenwerking tussen de Brabantse Bibliotheken Breda, De Kempen, Den Bosch, Dommeldal, Eindhoven, Helmond-Peel, Heusden, Midden-Brabant, Veldhoven & Cubiss