Rouwcafé

3 oktober 2022, van 19:30 tot 21:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Soms wil je met iemand praten over wat er in je omgaat maar je voelt je alsof je anderen ermee lastig valt. Mensen hebben hun mening klaar, waardoor jij je niet vrij voelt om je helemaal te uiten zoals je zou willen. Dit is een plek waar er ruimte is voor jou met alles wat je tegenkomt bij jouw rouw, zonder taboes. Tijdens deze avond leer je in de verbinding met anderen jezelf beter begrijpen, zodat je steviger in je schoenen staat en kunt vertrouwen op jezelf.

Het Rouwcafé

Tijdens het Rouwcafé is er ruimte voor jou met alles wat je tegenkomt bij jouw rouw. Er is geen vast programma, maar rouwcoach Minjon van Zoest zal structuur tijdens de avond aanbrengen. Verbinding staat centraal tijdens deze avond. De avond is open voor het stellen van vragen en om met elkaar te delen. Het is een ideale avond om de tijd te nemen voor jouw verlies en te voelen wat belangrijk is voor jou. Door de verbinding met anderen leer je jezelf beter begrijpen, zodat je steviger in je schoenen staat en kunt vertrouwen op jezelf.

Voor wie is het Rouwcafé bedoeld?

Het Rouwcafé is geschikt voor iedere volwassene die een groot verlies heeft meegemaakt en hierover wil praten met anderen. Mensen die zich willen verbinden met anderen die iets soortgelijks doormaken, ervoor openstaan om een laagje dieper naar zichzelf te kijken en hierover willen delen met anderen.

Praktische informatie

Datum: maandag 4 april, 4 juli en 3 oktober
Locatie: 
StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)
Tijd: inloop 19.15 uur, start 19.30-21.30 uur
Kosten: gratis
Aanmelden: meld je aan op www.overrouw.nl

Meer info: overrouw.nl/rouwcafe-lochal